Sommarlovet är slut!

Sommarlovet tog slut igår, idag är det vardag med skola igen.

 

Det här inlägget postades i David. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Sommarlovet är slut!

 1. Annie Runhammar skriver:

  Eftersom jag kom igång sent med att prenumerera på era inlägg, har jag ägnat mig åt att läsa ikapp om delfiner, valen, nakenstranden, Pers insatser mm. Det är som att läsa en spännande följetong!
  Idag gläder jag mig särskilt åt att se att Alilaskolan håller en anständig standard och har skolupprop. Det känns tryggt att klassen försetts med namnskylt, så att läraren/rektorn kan komma ihåg vem hon talar till.
  Igår träffade vi Helena och Johan, som också följer er och Helena hade en del tips om Porto, men det får väl anses vara lite för sent.
  Ha det nu riktigt trevligt i Lissabon. Backarna är branta, men ni är säkert vältränade.
  Annie

  • Alila skriver:

   Ja, skolan är välorganiserad här ombord. Annat vore inte acceptabelt med den lärartätheten i förhållande till elevantalet! Porto är lite sent, men nu ser vi fram mot Lissabon!

 2. Ansi och Arvid skriver:

  Det är nog en skola som de flesta klasskamraterna hade viljat gå i istället ?⚓️??

 3. Pentti Käppi skriver:

  Initialt verkar skolstarten vara lyckad, kraven väl definierade. Kanske behöver vi ändå be skolinspektionen komma och göra en så där två veckor lång granskning av verksamheten i Medelhavet under höstterminen.
  Pentti

  • Alila skriver:

   Det är nog bäst. Kanske du har något förslag på vem inspektionen kan skicka ut för ett så krävande uppdrag? Pensionerade lärare borde väl vara bra. Gott om tid och egen erfarenhet av området. Vi välkomnar inspektion!

 4. Malte Östling skriver:

  Kul att höra att du har det bra! Rolig video, lägg gärna upp fler!
  ??⛵️

  • Alila skriver:

   Vad roligt att du gillar videon. Jag ska försöka göra fler videor när jag har tid och inte spelar med dig och har roligt! Hoppas ni också har det bra därhemma. Kram David

  • Alila skriver:

   Oj! förlåt. blandar ihop dig med Malte i min klass 🙂 Tyvärr kan jag inte spela med dig. Men jag hoppas att du också har det bra! Kram David

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *