Mot Spanien!

Idag kastar vi förtöjningarna och seglar mot La Coruna i nordvästra Spanien. Det är 500 nm och vi räknar med att vara där på torsdag. Lite nervöst förstås, så lång överfart har vi aldrig gjort innan, men vi har förberett oss väl och skall bara köpa några pizzor som sista delen av färdkosten så är vi så redo vi kan bli.

Kinsale som vi legat fyra dagar i är en pärla. Allt är bra, yachtklubben vars gäster vi är har tagit emot oss på bästa sätt och till och med vädret är fint. Jag återkommer med mer bilder och berättelser om vår sista vecka här på Irland, men det får bli när vi är i Spanien!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mot Spanien!

  1. Linda D Schlüter skriver:

    Spanien, jamen då börjar det likna sommar på riktigt för er. Spanien o många andra medelhavsländer har ju haft höga temperaturer den senaste tiden till skillnad från hrm Sverige (o säkert Irland) Vi hade 36* när vi lyfte från Split förra veckan o landade två timmar senare i 13* Brrrr! Här hemma är annars det mesta som vanligt: måsarna o andra långgatans publik hojtar i kapp, vi myser stundtals på balkongen -insvepta i fleece o snart stundar jobb igen. Go överfart på er- blir spännande att läsa vart ni tar vägen sedan //Linda &Ulf

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *